“Be kell-e jelentkezni hozzátok?”

Nem, hozzánk nyitvatartási időben bármikor jöhetsz. Nem kell bejelentkezni, mivel pontosan tudjuk milyen nehéz egy babával / gyermekkel időre odaérni valahova:) Úgy számolj kérlek, hogy min. 45 perc-1 órát javasolt eltölteni nálunk, hogy a só átjárja a tüdőt és a légutakat.

“Mennyi időt kell bent tölteni?”

A belépőjegy egyszeri belépést biztosítunk, de korlátlan ideig bent maradhatsz, amíg jól érzed magad. Minimum javasolt 45 perc-1 órát bent tölteni, hogy a só átjárja a légutakat és eredményes legyen. Ehhez a kisebbeknek sok-sok játékot biztosítunk, a nagyobbaknak pedig ingyenes wifi-t:)

“Gyerekek használhatják-e, illetve hány éves kortól szabad jönni?”

Mivel a só belélegzése egészséges (tengerparti klíma szerű levegő), így nincs alsó korlát, akár csecsemővel is lehet jönni.

“Kell-e váltóruha vagy papucs?”

Sem váltóruha, sem papucs nem kötelező, de javasolt, hogyha nem szeretnéd, hogy a gyermeked ruhája sós legyen, mivel garantáltan az lesz a felhőtlen játékban:) Váltópapucsot és váltózoknit biztosítunk, de hozhatod a sajátodat is, ha abban jobban érzed magad:)

“Ha köhögök vagy folyik az orrom jöhetek-e?”

Amennyiben nem vagy fertőző vagy lázas, akkor nyugodtan jöhetsz, mert a só feloldja a nyákot a száraz köhögésnél, és jobban megindítja az orrfolyást, hogy minden felesleges váladék távozzon a szervezetből.