Akció!

Halit gyémántsó 1kg

2 750 Ft 2 290 Ft

99,99%-os nacl. Több mint 250 millió éves információt (energiát) hordoz magában, amelyet sejtjeink több mint 90%-ban hasznosítani tud, ezért a Halit kristálysó különösen értékes szervezetünk számára.

Kategória:

Leírás

A termék kiszerelése: 1 kg.
A sejtmegújulás legfontosabb ismert energiaszállítója és a világ legtisztább sója a Himalájából származó HALIT. Lúgosító hatású só.

Külleme leginkább a hegyi kristályhoz hasonlítható. Több mint 250 millió éves információt (energiát) hordoz magában, amelyet sejtjeink több mint 90%-ban hasznosítani tudnak, ezért a Halit kristálysó különösen fontos és értékes szervezetünk számára.

Természetesen, akárcsak sejtjeink, 720 -750 nm között rezeg, így jobb polaritású, tehát szervezetünknek képes energiát adni.

Ásványtani besorolás: nátrium-klorit (halogenid, szabályos, üledékes)

Milyen betegségek esetén segít?

Bőrbetegségek (akne, ekcéma), neurodermitis (atopikus vagy endogén ekcéma, amely belülről eredő, viszkető, gyulladásos bőrkiütés), psoriasis (pikkelysömör), herpesz, szemölcs, tyúkszem.

Allergia (szénanátha, asztma), megfázás, szem,-fül-és orrgyulladás, bronchitis (akut hörg gyulladás), arthritis (izületi gyulladás), arthrosis (izületi kopás) és osteoporosis (csontritkulás), vese,-és hólyagpanaszok, szív,- és érrendszeri panaszok, száj,- és fogápolás, női betegségek, daganatos betegségek, kimerültség, stressz, mozgásszervi betegségek, emésztési panaszok, alvászavar.

Dr. Barbara HENDEL 25 éves – vízzel és sóval történt gyógyítási tapasztalatai alapján

Ivókúra elkészítése: Tegyen néhány (5-6 db) Halit-ot (99,99% tisztaságú Himalája sókristályt) egy tiszta, jól zárható befőttesüvegbe (kb. 0,5 literes). 2-3 dl jó minőség , alacsony ásványi anyag tartalmú vizet. Kb. 3-4 óra elteltével egy 26%-os sóoldatot kapunk, amely egy új anyag – ez a SOLE sóoldat, mivel mindkét anyag feladja tulajdonságait. Ez a 26%-os oldat teljesen steril, korlátlan ideig eltartható, sem baktériumok, sem vírusok, sem gombák nem tudnak ebben a koncentrátumban elszaporodni. Lehetőleg két üveggel készítsünk, egyiket a konyhában, a másikat a fürdőszobában helyezzük el. Ügyeljen arra, hogy az üvegben mindig legyen egy-egy Halit kristály, amely biztosítja az oldat telítettségét.

Felhasználása: Tegyen egy teáskanál (nagyon fontos, hogy műanyag vagy fakanálka legyen) koncentrált sóoldatot egy nagy pohár (3-4 dl) jó minőség , alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvízbe. Az így elkészített sóoldatot fogyassza minden reggel éhgyomorra. A teáskanálnyi koncentrált sóoldatot (SOLE) hígítás nélkül is lenyelheti, de utána igyon meg egy nagy pohár (3-4 dl) jó minőség, alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvizet. A koncentrált sóoldatot (SOLE) fogyaszthatja egész napra elosztva is oly módon, hogy a teáskanálnyi koncentrált sóoldatot 1 liter jó minőségű, alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvízhez keveri és ezt egész napon át fogyasztja. Ha valaki reggelente kávézik, akkor az oldatot esténként lefekvés előtt tanácsos elfogyasztani, mivel a kávé semlegesíti a sóoldat hatását. Az ivókúra ideje 6-8 hónap, azonban a sóoldatot korlátlanul, egész életen át fogyaszthatja. A sóoldat jótékony hatását nem a mennyisége, hanem a kristálysó (Halit) minősége és a benne lévő információ (energia), ill. a sole folyamatos fogyasztása adja. Természetesen használható étkezéshez valamint sófürdő készítéséhez orr és szemöblítéshez is a megfelelő 1%-os hígítási arányban!

Hatása: Rengeteg energiát ad, szabályozza a sejtműködést, nagyon jó hatással van a bélrendszerre, fertőtleníti ill. harmonizálja működését, helyreállítja a szervezet és a bőr sav-bázis egyensúlyát – egyszóval harmonizál.

A halitot felhasználják a kristálygyógyászatban is.

Felhasználható kristályvíz készítéshez

Ebben az esetben nem tesszük közvetlenül a vízbe.

Előállítás : kémcsöves módszerrel (a só vízben oldódik) vagy kristályok segítségével történő információ közléssel.

Kémcsöves módszer

A fizikailag és energetikailag megtisztított köveket ( halitot és- vagy egyéb ásványokat) vízbe tesszük egy kvarcüveg kémcsőben . 4-16 óra múlva készül el a kristályvíz. Az edény újratöltésével ilyenkor is folyamatosan készíthető kristályvíz.

Információközlés kristályok segítségével

A fizikailag és energetikailag megtisztított kövek információit világos, természetes hegyikristályokkal vezetjük a vízbe. A vezető kristály eggyúttal fel is erősítíi az információkat. Az így előállított kristályvíz már 15 perc után használható, étórányi információközlés után pedig kifejezetten intenzív lesz a hatása.

Halit sóból csak 10 tonnát bányásznak évente így nem csak a legritkább , hanem a legdrágább só is.

Halit gyémántsó 1kg